vrijdag 13 juni 2008

Flickr foto's

# 6 Explore Flickr


Op dit moment staat op mijn flickr site nog maar één foto, en dat is deze:
Hij is gemaakt in Paradise Bay (Antarctica) vanuit de zodiac, ergens in maart 2005 toen ik daar vertoefde.






Het zou echter goed kunnen dat dit er binnenkort meer worden, want over flickr ben ik wel erg enthousiast.


Daarom nog maar een mooi plaatje, maar op de Endeavour heb ik zelf niet gevaren:

Het mooise is natuurlijk dat je er ongestoord foto's vanaf kunt halen zonder dat er iemand om copright zeuren gaat (tenminste als je de kleine lettertjes even goed leest bij elke foto).

Bontekoe feeds

#5 nog n x fds
Hier dan de link naar mijn rss-feeds. Voor het geval iemand het spannend mocht vinden, want alles is keurig netjes standaard zoals iedereen het via 23 dingen geconditioneerd heeft uitgevoerd.

Oranjekoorts

# 4 RSS-feeds
Helemaal vergeten dat ik nog iets schrijven moet over de RSS-feeds. Nu ben ik daar vlug klaar mee. Heb al eens eerder zo een netvibe aangemaakt, maar RSS en ik, dat gaat niet lukken.
Ik weet wel, je hebt alle actuele info van alle sites die je bezoekt compact en overzichtelijk bij elkaar, maar ik mis toch de 'click' tussen beeld en tekst, of is het gewoon dat ik al mijn favoriete sites uit mijn hoofd ken en ze pas opzoek als ik dat wil en niet met een overkill aan informatie geconfronteerd wil worden? Ofschoon ik nu waarschijnlijk drie keer zo lang bezig ben heb ik niet het idee dat dit onplezieriger werkt voor mij. 't Is gewoon een kwestie de zegeningen van het web toe te passen op je eigen gebruik. Zo 'n site als flickr bijvoorbeeld; daar kan ik dan weer wel wat mee.